Hoe iedereen vanuit huis geld kan verdienen 

Ik heb altijd geweten, dat bankiers bergen geld verdienen, maar ik heb nooit begrepen hoe. Het scheen mij altijd een heel ingewikkelde aangelegenheid. Ik heb toen wat slimme boeken gekocht en ’s nachts gestudeerd. Ik kwam erachter, dat de meeste dingen, die bankiers doen, echt vrij gecompliceerd zijn. Bijvoorbeeld het kopen van schuldbrieven van de staat of krediet van andere banken. Daar begreep ik niet veel van en natuurlijk had ik daar ook niet een miljoenen kapitaal voor. Maar dat geeft niet, want dat is helemaal niet nodig :-)

Van de dingen die ik las was 95 % overbodig, had ik helemaal niet nodig en was hooguit geschikt voor theorie op een hoge school. Daarom zal ik er hier niet eens melding van maken en leg ik alleen de belangrijkste 5 % uit van de informatie, die mij helpt geld te verdienen, waar ik voor kort slechts van kon dromen.

Toevalliger wijze heb ik namelijk iets ontdekt, wat geheel primitief is en waarmee goed geld verdiend kan worden door twee eenvoudige regels na te komen. Over deze methode wordt niet vaak gesproken en de meeste mensen en ook bankiers weten er niet van. Deze methode kan iedereen gebruiken zonder kennis van wiskunde.

Met deze methode verdiende ik de eerste maand 29.000 EUR, de tweede maand 71.000 EUR en de derde al 243.000 EUR TWEE HONDERD DRIE EN VEERTIG DUIZEND per maand. Stelt u zich dat eens voor! Ik weet niet, wat u met zo’n bedrag zou doen. Iemand zou misschien een appartement kopen, iemand anders zou misschien een reis om de wereld maken. Ik zelf heb eerst wat schulden afbetaald. Daarna nam ik ontslag van mijn werk en omdat ik thuis geen toekomstperspectief had, verhuisde ik naar het buitenland.

 

Het middel, dat ik ontdekte, heet binaire opties, wat misschien vreemd klinkt, maar in werkelijkheid is het een van de simpelste dingen ter wereld. Het gaat er alleen om iets te kiezen voor handel (bijvoorbeeld een wisselkoers) en daarbij te raden, of de prijs ervan zal stijgen of dalen. Men hoeft helemaal niet te weten hoeveel het stijgt. Het volstaat te weten JA of NEE.

Alles kan geraden worden volgens de grafieken op de website, waar ik handel. Als ik in de grafiek een stijgende trend zie (CALL) van meer dan 50 %, klik ik op de knop UP. Als ik in de grafiek een dalende trend zie (PUT) van meer dan 50 %, klik ik op de knop DOWN. En dat is alles. Dankzij deze twee regels verdien ik geld, waar ik tot voor kort niet eens over kon dromen.

 

U bent 10 minuten en 5 stappen verwijderd van een berg met geld op het internet

Wanneer u nog nooit over binaire opties heeft gehoord of nog nooit handel heeft gedreven, hoeft u zich geen zorgen te maken. Ik was ook een beginner en begreep het al na 10 minuten. In de tekst hieronder beschrijf ik in detail, hoe men het beste kan beginnen en hoe te verdienen in 5 eenvoudige stappen. Wanneer iets niet helemaal duidelijk is, vindt helemaal onderaan in de tekst commentaar van anderen. Daarin kunt u inspiratie vinden en lezen, hoe anderen zijn begonnen ook te verdienen en wat zij adviseren.

Een van de simpelste dingen aan dit middel is het feit, dat u geen economisch nieuws hoeft te volgen, niet naar de beurs hoeft en geen expert hoeft te zijn. Alles gaat via het internet en het volstaat enkel volgens een eenvoudige regel te klikken op twee knoppen. Er zijn geen ingewikkelde opdrachten of procedures nodig en toch kunt u betrouwbaar geld verdienen.

Er zijn slechts twee mogelijke prijsontwikkelingen – stijging of daling. Daarom heet het ook binair (twee mogelijkheden). Natuurlijk is het vrij moeilijk op de lange termijn de ontwikkeling van bijvoorbeeld aandelen te raden. Dat kunnen alleen ervaren handelaren.

Met mijn methode echter kunt u geld verdienen, wanneer de anderen verliezen.

Ik ontdekte namelijk, dat op korte termijn de groei en daling betrouwbaar voorspeld kunnen worden en daaraan kan men verdienen. Het makkelijkst gaat dit met wisselkoersen (bijvoorbeeld EUR/USD). Ik ontdekte, hoe men hieraan aardig kan verdienen. Natuurlijk ontdekte ik dit niet direct. Ik probeerde ongeveer negen manieren en voerde verschillende stommiteiten, totdat uiteindelijk de tiende manier werkelijk werkte. Het werkte niet alleen, het begon met de tijd ook wat op te leveren.

Ik begon op exponentiële wijze rijk te worden. Ik begon met 1000 EUR, waarmee ik 3000 EUR verdiende. Met die 3000 EUR verdiende ik 27.000 EUR. Daarmee het ik de tweede maand 243.000 EUR verdiend en vervolgens ging het vanzelf. In de volgende maand verdiende ik mijn eerste miljoen – 1.000.000 EUR!!! – en het geld begon zichzelf te verdienen. Vandaag weet ik niet precies, hoeveel geld ik heb, maar geloof me dat het veel is :-)

 Ik vermeld juist die ene werkende manier – ik beschreef hem in het kort en op een wijze, die iedereen begrijpt.

 Hoe ik veel geld begon te verdienen 

 

Toen ik nog werkte als chauffeur, kocht mijn baas wat aandelen en was toen boos, omdat hun prijs daalde en hij verloor. Nu moet ik wel zeggen, dat mijn baas niet bepaald de pienterste was. Nu moet ik er om lachen. Nadat ik een korte tijd de boeken had bestudeerd, ontdekte ik dat er een betere manier voor handel bestaat (namelijk de binaire opties), waarop altijd verdiend kan worden, of de prijs nu stijgt of daalt. Hiermee wordt het risico van stijging of daling geheel verwijderd, omdat ik verdien, als de anderen verliezen.

De meeste mensen investeren heel dom. Mijn baas bijvoorbeeld kocht aandelen van Facebook, omdat hij op de televisie hoorde, dat Facebook steeds populairder werd. Hij kocht aandelen en wachtte op een stijging van hun prijs. Maar zo gaat dat natuurlijk niet. Vaak blijven ze in het beste geval op nul en in het ergere geval maken ze verlies. Hoe het de meeste investeerders afgaat, toon ik in een kleurendiagram verderop.

Ik verdien altijd en het maakt mij niet uit, of een zeker bedrijf momenteel succes heeft of niet. Ik hoef namelijk niet eens te weten, hoeveel de koers stijgt of daalt. Dat zou ingewikkelder zijn. Ik hoef alleen te weten OF de koers stijgt of daalt. Dit geeft op zichzelf al een waarschijnlijkheid voor succes van 50 % en met mijn verbetering (zie hieronder) kan dit verhoogd worden tot meer dan 90 %. Mijn kans op winst is dus 90 % en ook als het bij 10 % niet uitkomt, verdien ik toch veel meer juist met die succesvolle 90 %.

Bij regulier investeren zonder mijn strategie  

63 % van de mensen verdient niets en sinat is ± 2%

Investeerders krijgen niets, maar de bemiddelaar krijgt

 wel betaald

31 % verliest zelfs vanwege inflatie

(hun geld wordt minder waard)

De meeste investeringen zolas bijvoorbeeld fonds komen

niet eens boven de inflatie uit.
slechts 7 % van de mensen verdient, meestal na 5-10 jaar

Maar ik wild geen 10 jaar wachten. Ik had het geld zo snel

 mogelijk nodig!
Wat betekent dat?

Investeren in fonds en verzekeringen heeft geen enkele zin. 

Alleen de banken verdienen daaraan!

Het heeft integendeel, als u zich aan mijn handleiding houdt, 3 voordelen. 

Aandelen hoeft u niet te bezitten

Ingewikkelde aankopen zijn niet nodig. U kiest enkel een aandeel uit het aanbod en klikt op de knop. Dat is alles!

 

Verdienen kunt u overal vandaan

De huidige beurzen zien er niet meer uit als grote hallen, waar de bankieren over elkaar heen schreeuwen. Alles kunt u doen via het internet vanuit huis!

U verdient ook, als de markt daalt

Bij gangbaar investeren hangt het af van de ontwikkeling in de economie. Met gebruik van mijn methode verdient u altijd – ook als de markt daalt!

 

Er zijn maar weinig mensen (7 %), die verdienen aan de gangbare fondsen. En dat zijn deskundigen, die zich jaren lang hebben verdiept in de economie. Zij wijden zich er full-time aan, acht uur per dag. Terwijl ik geen opleiding heb en slechts een uur per dag voor mij voldoende is. Toch ben ik in staat te verdienen met 90 % succes en binnen een paar uur.

Omdat ik mijn methode iedere dag kan herhalen, was ik er na een maand 100x beter aan toe dan de meeste investeerders na 5 - 10 jaar. U kunt er even goed aan toe zijn, als u mijn handleiding leest en het begrijpt. Binnen een paar dagen kunt u verdienen vanuit huis. U hoeft alleen te bepalen, hoeveel u wilt verdienen. Daarna begint het geld voor u te werken.

Hoe werkt het dus?

Binaire opties zijn beter dan alle andere investeringen of gokken. Het gaat namelijk betrouwbaar en snel! Vergelijk bijvoorbeeld hieronder binaire opties met het wedden tijdens een voetbalwedstrijd. U zult zelf begrijpen, waarom binaire opties veel beter zijn.

Manieren, waarop u NIET rijk wordt

Eenvoudig voorbeeld van gokken bij sport

U wilt wedden, dat bij het voetbal Liverpool zal winnen. Wanneer er een koers van 1:15 is uitgeschreven, betekent dit, dat bij een inzet van 10€ 11,5€ ontvangen kan worden en uw winst dus 1,5€ zal zijn. Dan is het nodig te wachten tot de volgende dag of tenminste tot de volgende wedstrijd. De winst is niet groot en het duurt lang. Daarbij kan men niet ontkomen aan affaires met omgekochte scheidsrechters of spelers...

Nieuwe en snelle methode om eindelijk te verdienen

Eenvoudig voorbeeld van binaire opties

U wilt wedden, dat de koers USD/EUR binnen de volgende 60 seconde zal stijgen. De koers steeg de afgelopen 30 minuten, dus het is voor 100% duidelijk, dat hij ook in de komende minuut zal stijgen. Er is een payout van 80 % uitgeschreven en u zet 10€ in. De koers stijgt en u krijgt 18€ (10€ inzet en 8€ winst, want er was een payout van 80 %). De winst is aardig, omdat u altijd 80 % verdient, ook al stijgt de koers maar met bijvoorbeeld 0.01%!

En u hoeft niet te wachten. Het duurt slechts 60 seconde en u hoeft alleen te klikken op twee knoppen via het internet.

Wedden bij sport kan problematisch zijn. Investeringsfondsen verdienen bijna niets. Binaire opties zijn veel eenvoudiger en u kunt er een heleboel geld mee verdienen!

Bij het wedden op binaire opties kunt u veel meer geld verdienen, omdat er wordt gewed op stijging/daling en niet op de waarde. Ik wed bijvoorbeeld vaak op aandelen van bedrijven als Coca Cola, Facebook of Kraft, maar in feite maakt het helemaal niet uit, waar u op wedt. U hoeft zich slechts aan vijf punten te houden:

1. Ik kies een aandeel op het net.
2. Nu kijk ik of het gaat stijgen of dalen (handleiding hiervoor vindt u hieronder )
3. Ik doe handel voor 10€ - dat betekent dat ik enkel klik op een knop (groei of daling) en kies het bedrag.
4. Ik wacht meestal 5 tot 10 minuten, tijdens selme de handel beoordeeld Word
5 Er komt geld bij op mijn rekening – in totaal 18€ (10€ investering en 8€ winst)

Probeer het uit “alsof” Afbeeldingen:

Wat is het mooiste aan mijn handelsmethode? Aandelen hoeven helemaal niet veel te stijgen. Wanneer een aandeel bijvoorbeeld 50€ waard is, maakt het helemaal niet uit, of die stijgt naar 51€, 55€ of 50.01€. U hoeft alleen maar 10€ in te zetten en u verdient ALTIJD 8€. Alleen maar dankzij het feit, dat de aandeelwaarde steeg.

De meeste investeerders kopen aandelen en houden ze vervolgens enkele jaren vast en hopen, dat ze hen dan een paar procent duurder kunnen verkopen. Dat is niet erg voordelig en ik raad dat niet aan.    

Dat werkte niet voor mij, omdat ik snel geld nodig had. Ik zocht iets, waarmee ik veel geld in een paar dagen of paar uur kon verdienen. Dankzij binaire opties heb ik na 50 minuten meer dan 80% winst. .   

Hoe doe ik dat?

In de grafiek hieronder kunt u zien, hoeveel u verdient in 30 minuten, in 4 uur en in een maand. U kunt minder vaak handelen, als u geen tijd heeft. Evenzo kunt u vaker handelen, wanneer dit nodig is en u snel geld wilt verdienen. Dit is geheel aan u.

Succesvolle handel
Niet gehandeld
Verloren handel

na 30 minuten50 €

(3) | 60 €
(0) | 0 €
(1) | -10 €
Gesloten handel: 5

na 4 uur240 €

(30) | 300 €
(2) | 0 €
(8) | -80 €
Gesloten handel: 40

na 1 maand9750 €

(990) | 9900 €
(60) | 0 €
(150) | -150 €
Gesloten handel: 1200

Omdat ik de winst opnieuw investeer, lukt het in een uur 50 - 100€ te verdienen. Als ik steeds 10€ investeer, volstaat het om de vijf minuten tien keer handel te doen en binnen een uur heb ik 100€ verdiend. Ik ben relatief bescheiden begonnen:

  • De eerste week verdiende ik dagelijks 30 minuut en met een inzet van 200 €. De winst was 30€ per dag
  • De tweede week verdiende ik dagelijks 1 uur en met een inzet van 500 €. De winst was 100€ per dag.
  • De derde week verdiende ik dagelijks 2 uur en met een inzet van 1500 €. De winst was 300€ per dag.
  • En vandaag gaat het mij nog beter af.

Omgerekend verdien ik per maand rond de 12000€, dat is meer dan 300.000 EUR per maand. In het begin leek het wel een droom. Per dag verdiende ik meer dan in een maand dagelijks werk. Eerst kon ik het niet geloven, maar na een half jaar succesvolle verdiensten begon ik nieuwe plannen voor de toekomst te maken. Ja, ik moet nog steeds iedere dag "werken," maar dat kan ik overal vandaan via het internet en ik kan zelf bepalen hoe lang. Meestal volstaat mij 1 uur per dag en alles kan ik zelfs vanuit bed doen.

Mijn vriendin vroeg me, wat ik het mooist vind aan mijn methode van verdienen. Dat is echt een hoop en het valt niet in een zin te vatten. In het kort:

  1. Winst van 60 - 90 % in korte tijd. Handel kan gesloten worden worden binnen 30 minuten, een uur, een dag of zelfs binnen 60 seconde.
  2. Geen vereiste van deskundige kennis
  3. Verdiensten vanuit huis of bijvoorbeeld via de mobiel op reis
  4. Geen noodzaak van gespecialiseerde software – alles kan direct in een internetbrowser
  5. Opname van geld kan altijd direct op een bankrekening

Herkennen van trends

Ook al klinkt het misschien ingewikkeld, met mijn methode zijn er slechts drie basismogelijkheden. Natuurlijk is het moeilijk te voorspellen, hoe aandelen zich over bijvoorbeeld een jaar zullen ontwikkelen. Gelukkig kunnen we met binaire opties ook heel korte handel sluiten, die slechts 30 minuten of zelfs maar 60 seconde duurt. Dat is het grootste voordeel van mijn methode. En dat is vooral de reden, waarom ik zoveel geld verdien! Het is dus heel simpel:

 

Stijgende trend

Als u bij een aandeel een stijgende trend ziet (kolom links), zet u altijd in op kortetermijn groei..

Wanneer de grafiek in de afgelopen minuten steeg, zoals in de afbeelding, is het duidelijk, dat de groei de komende minuten zal voortduren..

Dalende trend

Als u bij een aandeel een dalende trend ziet (kolom links), zet u altijd in op kortetermijn .

Wanneer de grafiek in de afgelopen minuten daalde, zoals in de afbeelding, is het duidelijk, dat het verder zal dalen. Het volstaat dus in te zetten op daling.

Stagnerende trend

Wanneer een aandeel stagneert (de waarde verandert niet), wacht u of zoekt een andere.

Wanneer de grafiek in de afgelopen minuten geen verandering onderging, kunt u het beste wachten of een ander aandeel zoeken.

Indien u 30 minuten lang lijkt, kan er ook gehandeld worden in 60 seconde (1 minuut), wanneer de zekerheid praktisch 100 % is.

Op de website, die ik gebruik, is dit heel eenvoudig.

 • Als ik weet, dat een aandeel stijgt, klik ik gewoon op de knop UP (CALL/stijging).
 • Als ik weet, dat een aandeel daalt, druk ik gewoon op de knop DOWN (PUT/daling).

De beste indicator, volgens welke stijging/daling voorspeld kan worden, is gewoon de grafiek van het afgelopen uur (die u gratis op uw rekening ter beschikking heeft)!

Waarom is het zo voordelig? Waarom verdien ik, als aandelen omhoog gaan, maar ook als ze dalen? Aandelen hoef ik helemaal niet te bezitten, om met een simpele klik te wedden op hun daling! Wanneer iemand aandelen bezit en ze enkele jaren vast houdt, verliest hij geld, als de markt daalt. Maar ik verdien altijd! Ik gebruik het systeem al bijna een jaar en iedere maand stond ik in de plus en verdiende ik geld, wanneer de markt steeg en daalde :-)

Het is moeilijk trends en precieze cijfers op lange termijn te voorspellen. Maar dat geeft helemaal niet! Wanneer bijvoorbeeld de aandelen van Facebook de laatste maand steeds stegen en ze ’s ochtends een waarde van 100€ hadden, zou het lastig zijn te voorspellen, of ze 's avonds een waarde van 101€ of 102€ zouden hebben. Maar dat is niet nodig. Het volstaat simpel ALLEEN TE WETEN, dat ze stijgen.

Er bestaan ook enkele algemene geldige principes, wanneer prijzen stijgen en wanneer ze dalen. Die regels kennen de meeste mensen niet. Toen ik nog werkt als chauffeur waren de avonden nogal saai en dus las ik slimme boeken. Daarin heb ik die principes ontdekt :- ) Ik vermeld ze allemaal hieronder in de oranje kaders. Lees ze goed door, want ze zijn echt goud waard. Zij laten u vanaf de eerste dag geld verdienen.

 

Wanneer komt er GROEI en wanneer DALING?

Koersparen

Binaire opties kunnen ook gebruikt worden voor de handel in koersparen. Dat klinkt ingewikkeld, maar is heel eenvoudig. Een koerspaar is bijvoorbeeld USD/EUR en die kan een waarde hebben van 1,4. Dat is de koers en die geeft aan, dat 1 euro gewisseld kan worden voor 1,4 dollar. Wisselkoersen veranderen iedere dag, maar een eenvoudige manier om eraan te verdienen is het zoeken in de statistieken (toegankelijk op het net) van tenminste twee paren van een valuta. Kojot u bijvoorbeeld eens naar USD/EUR en USD/GBP.

Wanneer twee paren van een valuta dalen, is het zeker, dat ze ook verder zullen dalen. In dat geval zet u in op daling
.

 

Begin en einde van de handel

Beurzen hebben openingstijden. Zo is bijvoorbeeld de beurs in New York open van 09:30 - 16:00 uur plaatselijke tijd, wat 14:30 - 21:00 uur Engels tijd is (GMT). Direct voor het begin van de handel stijgen de prijzen van aandelen meestal, omdat veel mensen met handel beginnen en willen kopen. Integendeel dalen de aandeelprijzen meestal tegen het einde van de handelsdag. Wanneer het iemand gedurende de dag niet gelukte zijn aandelen te verkopen, verlaagt hij aan het einde van de dag de prijs, om voor het sluiten van de beurs toch nog te kunnen verkopen. Daarom dalen de aandeelprijzen vaak tegen het einde van de handelsdag.

Aan het begin van de dag zet u daarom in op 
groei en aan het eind van de dag op daling.

Aandelen dalen altijd vlak na uitbetaling van dividend

Sommige vennootschappen betalen dividend uit, wat in principe een vergoeding is voor aandeelhouders. Er bestaat een zogenaamde beslissende dag, wat betekent, dat de persoon, die aandelen bezit op de beslissende dag, dividend ontvangt. Gewoonlijk zijn er een, twee of vier beslissende dagen per jaar. Degene, die aandelen op de beslissende dag bezit, ontvangt dividend. Maar dat is niet het belangrijkste. Het interessantste is, dat de aandeelprijs de volgende dag ALTIJD daalt. Dat doen alle aandelen met dividend en dit is een zeer betrouwbare methode.

U kijkt dus in uw rekening, wanneer er zo’n beslissende dag is, en de ochtend na de beslissende dag zet u in op daling.

 

Natuurrampen en burgeronrust

Dit punt is geheel duidelijk. Wanneer er zich in een bepaalde regio een overstroming, orkaan, aardbeving of terroristische aanval voordoet, gaan de aandeelprijzen snel omlaag. In dat geval zet u dus in op daling. Wanneer er in Frankrijk gestaakt wordt, zullen de aandelen van Peugeot dalen. Na een aardbeving in Japan zal de JPY (Japanse yen) dalen. Het is goed om deze gebeurtenissen te volgen, omdat het noodzakelijk is nog diezelfde dag of uiterst de volgende dag er op te reageren.

In het geval van onrust, protest of staking 
zet u in op daling!

Bekendmaking van financiële resultaten

Een naamloos vennootschap moet publiekelijk regelmatig iedere 3 maanden haar bedrijfsresultaten melden. Een eenvoudige en beproefde regel is, dat wanneer een vennootschap positieve resultaten meldt, de aandelen op die dag zullen stijgen. In het geval van goede financiële resultaten zet u in op groei. in op groei.

Wanneer een vennootschap 
slechte resultaten heeft, zet u in op daling!

Investeringsbedragen

Het minimale bedrag, dat geïnvesteerd kan worden, is 200 €. Het is echter beter om tenminste 500 € te storten, want dan wordt het verdienen van geld meer dan 2x sneller. Wanneer u het bedrag stort, handelt u niet onmiddellijk met het hele bedrag. Het is noodzakelijk het bedrag op te delen en alleen met een deel ervan te handelen. Eenvoudig samengevat:

Storting Maximale hoogte van een handelsactie Verwachte maandopbrengst
200 € 10 € 1000 €
500 € 25 € 2500 €
1000 € 50 € 5000 €
5000 € 250 € 25000 €

 

Ik weet, dat dit alles in het begin als erg ingewikkeld kan overkomen, daarom geef ik hier nog een korte samenvatting, hoe iedereen in een paar stappen kan beginnen geld te verdienen.

In het kort
Punt Wat moet men doen? Aanbevelingen en advies
1 Registreert u zich op een site, waar u met binaire opties kunt handelen!! Het beste kunt u zich hier registreren (hier), omdat u dan tweemaal zo snel zult verdienen. Wanneer u bij de registratie problemen ondervindt, wordt u geholpen via email of telefoon.
2 Stort het kapitaal, dat u voor handel gaat gebruiken.

De vennootschap ondergaat audits en heeft een Europese licentie. Storting is dus veilig en u kunt wanneer dan ook weer opnemen. 

Wanneer u niet voldoende kapitaal stort, werkt het mogelijk niet! Het minimum is 250€.
3 Begin te handelen met binaire opties op korte termijn.

Ik adviseer een dagelijkse opbrengst ter hoogte van 10 % van uw storting. Wanneer u 500 € stort, verdien dan 50€ per dag.

Men moet handel sluiten met een duur van maximaal 30 minuten.
4 Wanneer inzetten op daling en wanneer op groei dat vindt u in deze lijst

Wanneer u wilt wedden op groei, klikt u op UP (soms wordt UP aangeduid met CALL). Wanneer u wilt wedden op daling,

klikt u op DOWN (soms wordt DOWN aangeduid met PUT).
5 Op deze site vindt u ook actueel advies, hoe vandaag te handelen.

Dit advies wordt aangeboden door professionele bankiers, die vergoed worden aan de hand van hun prestaties. Wanneer u verdient, verdienen zij ook. De aanbiedingen staan op het web, dus waarom zouden we er geen gebruik van maken, toch? :-)

 Voor deze methode is het niet nodig ingewikkelde analyses uit te voeren of de ontwikkeling van financiële markten te onderzoeken. Zelf weet ik niets over economie en toch verdien ik aan binaire opties meer dan 300.000 EUR per maand. Het volstaat de grafiek te volgen, die u ter beschikking heeft (hier). Ik heb succes in tenminste 5 van de 6 acties en heel vaak in 6 van de 6 (100% succes). En het is niet belangrijk, of er een actie niet uitkomt, omdat ik op de lange termijn gewoon geld verdien. Om geld te verdienen zou een succes boven de 50 % voldoende zijn, maar mijn succes ligt zelfs tussen de 85 en 100 %, wat onder andere betekent, dat ik ongeveer tienmaal sneller geld verdien dan investeerders, die mijn methode niet gebruiken.

 

Commentaar     Voeg een nieuw commentaar toe!

(37.48.51.*) schreef 21.05. 2014 18:28

Belasting

 Antwoorden

En hoe zit het met belasting van die bedragen (die grotere natuurlijk), als die op mijn rekening komen?

 

(176.222.228.*) schreef 15.05. 2014 23:25

 Antwoorden

Goeie dag ik begrijp het nog steeds niet helemaal kunt u niet een video sturen hoe alles gaat.

 

(92.61.85.*) schreef 08.05. 2014 19:15

Vraag  Antwoorden

Goeie dag, ik ben helemaal onbekend in deze dingen en wil vragen of er hier iemand is, die mij in het begin zou helpen. Bedankt voor uw antwoord

(193.179.141.*) schreef 26.04. 2014 20:24

Verzoekje        Antwoorden

Goeie avond, Ik wil ook verdienen zoals u. Ik woon alleen en heb daar geen ervaring mee. Ik wil alleen vragen of er niet een website is, waar de inzet lager is? Bedankt voor uw antwoord

(188.75.144.*) schreef 11.05. 2014 16:10

Antwoord    Zoomtrader.com

Goeie dag! Voor zover ik weet wordt de laagste inzet gevraagd Zoomtrader.com , waar de minimale inzet 100$ = ca. 2000 EUR bedraagt.

inoger (31.31.228.*) schreef 26.04. 2014 14:44

advies    Zoomtrader.com  Antwoorden

Heeft iemand advies om te beginnen op Zoomtrader.com?

(217.66.182.*) schreef 21.04. 2014 11:46

informatie     

Goeie dag! Ik wil om informatie vragen. Ik wil dit handelen uitproberen in de demoversie. Kan ik beginnen met een storting van 100 euro, 100 dollar? Ik heb helemaal geen ervaring, daarom zoek ik meer informatie, hoe de opbrengst belast wordt. Als ik me registreer, krijg ik dan een handleiding?

 

(83.240.12.*) schreef 03.04. 2014 18:42

advies    

Goeie dag! Heeft er iemand ervaring met een Nederlands website over investeringen?

 

(86.61.239.*) schreef 02.04. 2014 08:31

Advies

Goeie dag! Denkt u er ook aan een VIDEO-handleiding te maken? Bedankt voor de info.

 

Geerke (93.153.20.*) schreef 01.04. 2014 23:32

Begin  Antwoorden

Ik zou willen weten hoe te beginnen en hoeveel geld ik moet zetten op de rekening om te handelen ze schrijven hier 250 euro maar zoveel heb ik niet kan het ook minder bedankt

 

MI (80.188.122.*) schreef 29.03. 2014 09:30

beginner     

Ik wil alleen weten, hoeveel de minimale storting is om te beginnen. Ik ben met pensioen en probeer op het internet wat geld te verdienen maar veel heb ik niet. Bedank

 

(93.91.149.*) schreef 27.03. 2014 21:56

Handleiding 

 Antwoorden

Gegroet! Graag zou ik weten of die winst belast wordt? Wat is de minimale inzet voor minimale handel? Ik heb momenteel niet zo veel geld en graag zou ik weten wat het minimum is om te storten.

 

(93.174.180.*) schreef 27.03. 2014 17:13

Hulp in het begin          Antwoorden

Hallo! Kan iemand mij in het begin helpen en laten zien, hoe het werkt? Bijvoorbeeld via skype. Waar kan ik die minimale storting doen en wat doe ik er dan mee, hoe splits ik het op en waarheen? Ik heb zoiets nog nooit geprobeerd. Ik ben werkloos en iedere cent telt : ) Dank u!

 

(82.100.7.*) schreef 26.03. 2014 11:22

Zoomtrader      Antwoorden

Goeie dag! Graag zou ik willen weten, of u ervaring heeft met het platform  Zoomtrader.Ik denk erover om ook handel met opties te beginnen. Dank u wel!

(46.135.29.*) schreef 24.03. 2014 12:37

Begin  Antwoorden

Hallo.. Is er iemand uit Amsterdam die mij in het begin kan helpen.. bedankt

 

(88.102.143.*) schreef 23.03. 2014 10:26

registratie  Antwoorden

Tijdens de registratie verschenen er een heleboel verschillende handelsites – is het voldoende te registreren voor eentje of kan je beter registreren bij meerdere sites? Ik ben niet zo bekend in de handel. Ik weet niet of het misschien niet uit maakt waar je je registreert. Of is er geen verschil? Waarmee kan je het beste beginnen, aandelen, wisselkoersen, en met welke?

(94.199.199.*) schreef 20.03. 2014 15:25

Belasting     Zoomtrader  Antwoorden

Hallo! Ik ben hier echt helemaal nieuw in en wil vragen hoe dat gaat in het geval ik het verdiende bedrag op wil nemen. Moet je voor dat bedrag op een of andere manier belasting betalen?

 

(89.173.212.*) schreef 19.03. 2014 00:45

Begin     Antwoorden

Ik ben bang om te beginnen helpt iemand me alsjeblieft

 

(195.113.242.*) schreef 20.03. 2014 12:39

Re: begin    Zoomtrader

hallo, ik was in het begin ook bang en wist niet hoe en wat.. eerst heb ik me geregistreerd op Zoomtrader waar het een beetje ingewikkelder is voor beginners en het is allemaal in het Engels, toen heb ik me geregistreerd op Zoomtrader waar alles echt heel eenvoudig is en ze hebben er ook ondersteuning in het via email en telefoon, dus ze hebben me met alles geholpen en uitgelegd.

(84.242.87.*) schreef 17.03. 2014 20:45

Waar inkomen investeren     Zoomtrader  Antwoorden

Hallo, ik wilde vragen, waar je zoal dat verdiende geld kan investeren ; -) ik had de eerste maand verdiensten van om en nabij de 58 duizend. Daarvan ben ik met mijn vriendin op vakantie gegaan, zo'n rondreis op een cruiseschip op de middelandse zee :-) dus dat is nou wel mooi, maar een mens beseft zich, dat als ik nu veel geld verdien, ik niet weet waar ik het in moet investeren. Vroeger bleef me niets over van mijn salaris, nu heb ik geld over en weet niet wat er mee te doen... ik dacht, ik koop een garage in het centrum en die verhuur ik, gewoon zo’n passief inkomen, maar ik weet niet of dat een goed idee is.

 

(37.115.87.*) schreef 17.03. 2014 20:26

Waar handelen     Zoomtrader.com  Antwoorden

Hallo! Ik wilde vragen, of jullie hier allemaal handelen op die twee aanbevolen websites. Ik heb nagevraagd bij mijn bank, of zij dat ook verstrekken... en schijnbaar doen ze dat helemaal niet, ze wisten niet eens, waar het over ging. Dus het is echt iets dat normale banken dit niet aanbieden voor normale klanten (dat zou me niet eens verbazen!)

 

(48.65.25.*) schreef 14.03. 2014 19:42

Dagelijks inkomen    Zoomtrader  Antwoorden

Hallo! Vandaag heb ik me geregistreerd en 250€ gestort. Ik heb ongeveer 3 uur gehandeld, natuurlijk met pauzes dat ik een handel afsloot, daarna even tv keek en na 30 minuten incasseerde ik mijn opbrengst. Vandaag heb ik 369€ op mijn rekening en dat is dus 119€ winst. Is dat veel of weinig?

 

(37.188.155.*) schreef 17.03. 2014 16:49

Re: Dagelijks inkomen     Zoomtrader.com

Ik probeer dit nu al zo’n 2 weken en experimenteer een beetje... hier en daar deed ik iets stoms dus stond ook even op nul maar gemiddeld maak ik ook zo’n 100 euro per dag. Wat betreft die tijd, dat het dom is dat die opties een tijdje duren dus zijn er volgens mij twee oplossingen mogelijk:

1) handelen met opties van 60 seconde
2) handelen in die van 30 minuten bijvoorbeeld op reis of via de mobiel

Ze hebben ook een mobiele applicatie, maar je moet je eerst registreren VIA HET WEB VANAF JE COMPUTER. Daarna adviseer ik echt na het aanmaken van een rekening om die applicatie te downloaden. Ik kan niet van de ochtend tot de avond bij de computer zitten en alleen dankzij die applicatie verdien ik.

 

(101.21.59.*) schreef 12.03. 2014 15:42

Ik ga het proberen     Zoomtrader  Antwoorden

Nou, dat ga ik gelijk proberen! Die handleiding ziet er echt eenvoudig uit, het meest gecompliceerde was waarschijnlijk die registratie al die vakjes en gegevens haha :D Ik heb 5000 EUR gestort met mijn card, dat ging gemakkelijk en nu ga ik mijn eerste handel doen, duim maar voor me :D :D :D :D

 

(74.51.214.*) schreef 11.03. 2014 20:45

Storting via Skrill     Zoomtrader  Antwoorden

Alleen een klein advies voor beginnende handelaren : -) Bij storting van kapitaal voor investering bieden ze bijvoorbeeld een overschrijving maar dat is een internationale overschrijving. Mijn bank rekent voor een internationale overschrijving 500 EUR en daarbij nog eens een bedrag voor de omrekening.

Een andere mogelijkheid is Skrill... Veel mensen kennen het niet. Eerst heetten ze Moneybookers maar het is een internetbank en internationale overschrijven hebben ze gratis – de kosten vergoed de ontvanger. En daarbij heeft Skrill een Nederlands rekening, dus als je bankkosten wilt voorkomen, gebruik je gewoon Skrill!

 

(12.49.62.*) schreef 11.03. 2014 15:39

Beginner    Zoomtrader  Antwoorden

Alleen een klein advies voor beginnende handelaren : -) Bij storting van kapitaal voor investering bieden ze bijvoorbeeld een overschrijving maar dat is een internationale overschrijving. Mijn bank rekent voor een internationale overschrijving 50 Euro en daarbij nog eens een bedrag voor de omrekening.

Een andere mogelijkheid is Skrill... Veel mensen kennen het niet. Eerst heetten ze Moneybookers maar het is een internetbank en internationale overschrijven hebben ze gratis – de kosten vergoed de ontvanger. En daarbij heeft Skrill een Nederlands rekening, dus als je bankkosten wilt voorkomen, gebruik je gewoon Skrill!

 

(142.211.54.*) schreef 11.03. 2014 14:42

Rekening in Zwitserland     Zoomtrader.com  Antwoorden

Goeie dag allemaal! Heeft iemand ervaring met het openen van een bankrekening in Zwitserland? Op mijn zakenrekening heb ik nu iets meer dan 1,3 miljoen en dat moet ik daar weghalen. Ik ben nu in een scheiding met mijn vrouw (wederzijdse ontrouw maar dat spijt me niet: -) en ik ben bang dat als ik dat geld opneem op een Nederlands, mijn vrouw daar achter zou kunnen komen.

Daarom zou ik het graag ergens heen sturen, waar mijn vrouw het niet kan opsporen. Ideaal zou volgens mij Zwitserland zijn maar wat ik hoorde, kan ik er geen rekening openen omdat ik geen Zwitserse burger ben. Graag zou ik in de toekomst een vast adres hebben in Zwitserland. Heeft iemand ervaring met een dergelijke situatie? Bedankt, Kuba

 

 

(46.23.49.*) schreef 19.03. 2014 09:30

Re: Rekening in Zwitserland     Zoom trader

Goed zo, jij : D zo stel ik mezelf voor over een paar maanden. Bij mij gaat het wel, maar maandelijks slechts zo’n 20 duizend. ik denk erover, dat het beter zou zijn me op meerdere plekken te registreren en overal een groter bedrag te storten. heb jij op een plek gespeeld of op meerdere? en hoeveel was je inleg?

 

(95.24.117.*) schreef 11.03. 2014 13:32

hulp     Zoomtrader.com  Antwoorden

Hallowerkt het nog of werkt het niet meer? Ik moet geld verdienen snel als het kan, bedankt tot ziens.

 

(144.215.144.*) schreef 11.03. 2014 12:26

Wanneer komt er GROEI en wanneer DALING     Zoomtrader  Antwoorden

Hallo,

Ik wil alleen zeggen, dat die sectie “wanneer komt er groei en wanneer daling” hierboven echt HELEMAAL niet nodig is, voorzover je er niet maandelijks miljoenen aan wilt verdienen. Ook al kan het wel van pas komen, als je zo veel mogelijk wilt verdienen

Ik verdien maandelijks 50-70 duizend en maak er helemaal geen gebruik van. Ik houd me alleen aan die twee regels helemaal bovenaan (CALL en PUT), ik kijk gewoon steeds naar de grafiek op Zoomtrader.com
 en volgens die klik ik op een van de twee knoppen. Iedere handel doe ik voor 10€ en mijn inleg was 500€.

Ik wil alleen zeggen, dat wanneer iemand meer inlegt en er meer tijd aan besteed, hij natuurlijk logisch meer zal verdienen. Ik heb het nu net even niet nodig, deze inkomsten zijn voldoende... maar voor de toekomst denk ik er wel over na, als ik meer tijd zal hebben.

 

(43.124.214.*) schreef 11.03. 2014 00:00

Belasting, hoe doe je dat    Zoomtrader  Antwoorden

Een hele mooie dag gewenst!

Ik had voor u een beetje delicate vraag! Ik heb al een heel aardig bedrag verdiend en heb dat naar een rekening laten sturen. Moet ik dat nu melden aan de belasting als inkomen, of adviseert u om te zeggen dat het een erfenis is?

Ik liet me drie keer een zescijferig bedrag sturen, juist omdat ik geen zevencijferig bedrag wilde laten sturen, om geen argwaan te wekken.

Bedankt en veel succes met het verdienen van poen!

 

Kohen (124.21.8.*) schreef 10.03. 2014 23:55

vragen      Zoomtrader  Antwoorden

Ik moet weten als ik me registreer wat is de zipcode ik vulde xxx in en nou weet ik niet of dat goed was, verder hoeveel ik moet storten en hoe ik heb geen creditcard en of dat ook kan. En wat is dat referentienummer waarheen ik die overschrijving moet vermelden als ik betaal via een rekening. Ik weet niet of ik via de bank of met een card zal betalen ik wil dat het werkt en dat het snel gaat en dat ik geen kosten hoef te betalen en verder als ik het wil opnemen dan wil ik dat het direct komt en ik het kan opnemen als bij de bank of zoiets en het geld kan uitgeven ook wil ik verhuizen ik wil verhuizen naar de usa dat is mijn droom denkt u dat dat een goed idee is als ik geld heb dat ik in de usa zou wonen of niet en dat ik in tsjechië blijf? En dan als ik ga handelen in euro’s waarom is dat niet in Euro en hoe moet ik dat omrekenen ik heb zo nooit geld overgemaakt van Euro in euro’s dus ik weet niet hoe dat gaat. Kunt u me zo snel mogelijk adviseren ik wil zo snel mogelijk beginnen met verdienen.

 

(21.42.122.*) schreef 10.03. 2014 23:36

Geldopname     Zoomtrader.com  Antwoorden

Goeden dag! Adviseert u om het verdiende geld iedere dag op te nemen of niet?

 

(49.50.245.*) schreef 15.03. 2014 14:37

Re: Geldopname

Hallo,

Iedere dag geld opnemen is onzin. Denk eraan, dat u altijd wat geld moet hebben op uw rekening om te kunnen handelen. U kunt niet handelen met niets.

Daarom adviseer ik een keer per maand op te nemen. U stort bijvoorbeeld 10000 EUR en eens per maand neemt u het bedrag op boven de 10000 EUR (zodat er steeds 10000 EUR op de rekening blijft). 

Wanneer u gaat handelen, zal het geld op uw rekening meer geld voor u verdienen. Als u het opneemt, kan het niets voor u verdienen.

 

(48.21.125.*) schreef 10.03. 2014 00:00

En die bemiddelaar? Zoomtrader.com    Zoomtrader.com  Antwoorden

Dat is allemaal heel mooi maar wat houdt die bemiddelaar of broker (hoe noem je dat) er aan over. Als ik steeds ga verdienen, waar komt dat geld dan vandaan???

 

(45.208.15.*) schreef 15.03. 2014 19:48

Re: En die bemiddelaar?     Zoomtrader.com

De handelaar, waar je bent ingeschreven, verdient, als jij verdient. Dus hij heeft er belang bij, als jij zo veel mogelijk winst maakt. Daarom biedt hij ook verschillende scholingsvideo’s, handleidingen en persoonlijk advies. :-) Allemaal gratis.

Het geld komt van de markt – jij krijgt ze van mensen, die geen strategie hebben en het niet begrijpen. Bijvoorbeeld een werknemer van Google of Facebook – die kreeg aandelen van zijn werk en nu weet hij niet wat ermee te doen, dus houdt hij ze vast en doet er niets mee. Ondertussen kan jij er een flink bedrag mee verdienen.

 

(145.25.34.*) schreef 09.03. 2014 00:00

Betalen met een creditcard     Zoomtrader.com  Antwoorden

Hallo! Ze willen van me een CSC-kaartcode en ik weet helemaal niet wat dat is. Ik kan zoiets nergens vinden. En toen ik die card aanschafte zeiden ze mij, dat het internettransacties uit heeft staan. Hoe kan je dat aanzetten of wat moet ik eraan doen?

 

(49.50.245.*) schreef 16.03. 2014 00:00

Re: Betalen met een creditcard

Hallo,

Die code (soms heeft het de afkorting CVV of CVN) staat op de achterkant van uw kaart. Als u de kaart omdraait, ziet u de strip voor de handtekening en rechts daarvan drie cijfers. Dat is die veiligheidscode. Als er meer cijfers staan, vermeldt u alleen de laatste drie. Als er geen cijfers staan, kunt u helaas niet met de kaart via het internet betalen.

Internetbetalingen hebben sommige banken (ik denk bijvoorbeeld aan de ČSOB) als standaardinstelling uit staan. Vaak volstaat het zich aan te melden voor internetbankieren en daar de kaart voor online-betalingen te activeren. Als dat niet helpt, wordt u geholpen op het kantoor.

Er zijn gelukkig meer mogelijkheden voor storting en als u geen kaart wilt gebruiken, kunt u bijvoorbeeld Skrill proberen. Dat werkt altijd en betrouwbaar :-)

(41.98.6.*) schreef 20.03. 2014 13:00

Re: Betalen met een creditcard     Zoomtrader

Volgens mij ben je hiervoor het beste bij Mbank!!! Tot voor kort was ik bij de spaarbank en ik begrijp niet waarom. Nu heb ik Mbank, een koerier bracht het contract bij me aan de deur, ik ondertekende alleen het contract en kreeg een kaart. Toen heb ik de veiligheids-PIN ingesteld en de volgende dag ging alles al geweldig.
Met die kaart kan ik betalen op het internet (dat werkte niet bij de spaarbank), alle betalingen zijn gratis en als ik een keer per maand tenminste iets betaal met die kaart, bijvoorbeeld in de supermarkt, krijg ik zelfs drie opnames uit de geldautomaat gratis.
Verder hoorde ik van een kennis, dat ook de Air Bank heel goed is. Nou, en verder is Fio te gek bijvoorbeeld als de binnenkomende betalingen in euro’s zijn – die zijn kosteloos en er is daar een veel gunstigere koers dan bij de spaarbank omdat het niet wordt omgerekend.

Veel geluk!!!!!!

 

(74.92.214.*) schreef 08.03. 2014 16:44

Goudhandel     Zoomtrader.com  Antwoorden

Goeden dag,

Met een kennis handelen we op die manier met goud. Eerst begreep ik het niet, maar mijn vriend legde uit, dat er aan verschillende “investerings-“ juwelen niet valt te verdienen en dat je in tegendeel aan opties kan verdienen. Ik had wat geld over van mijn bouwspaarfonds en ik wilde gouden juwelen kopen als investering.

Mijn vriend vertelde, dat wanneer ik een juweel koop, ik hem nooit zal verkopen voor een hogere prijs dan waar ik hem voor kocht, omdat het goudgehalte niet voldoende is en je betaalt voor de artistieke waarde. Datzelfde geldt ook voor investering in gouden munten.

Met binaire opties handelt men direct. Er is geen handelaar of bemiddelaar. En verder hoef ik eigenlijk ook dat goud niet thuis te verstoppen :-) De goudprijs ontwikkelde zich de laatste drie maanden nogal wild, maar ik verdiende aan binaire opties ongeveer 3200€ en dan was ik er niet eens de hele tijd mee bezig. Als ik een of andere investering in goud had gedaan, zou ik vandaag minder geld hebben gehad. Zo heb ik nu van 1000€ in mum van tijd 4200€ verdiend (een winst dus van 3200€).

 

(35.43.142.*) schreef 20.03. 2014 13:17

Re: Goudhandel     Zoomtrader

Jij maakt er nog al een verhaal van zeg! Met je gouden juwelen dat is geklets. Ik ging naar Zoomtrader, heb me geregistreerd, 500€ ingelegd en het maakt mij helemaal niets uit wat voor onbenullige dingen daar zijn... goud dollar bitcoin het zal me allemaal worst zijn, ik kijk gewoon naar de grafiek en als ik daar links zie dat de call hoger is dan  50% dan klik ik op call en als er put staat van meer dan 50% dan klik ik op put. ja en tussen twee haakjes ik heb al meer verdiend dan jij, de eerste maand was het 175 duizend, en nu begin ik de tweede maand. zo dus.

(89.102.69.*) schreef 17.04. 2014 00:31

UITBETALING    Zoomtrader

Goeden dag, Ik wil vragen, hoe werkt de uitbetaling van het geld? Als ik wat geld heb verdiend en het geld naar mijn rekening wil sturen? Of wat is het verschil tussen OVERSCHRIJVING NAAR REKENING OF EEN KAART? Bedankt

(142.24.65.*) schreef 08.03. 2014 15:32

Het werkt     Zoomtrader  Antwoorden

Ik bevestig dat het werkt. Ik heb me geregistreerd en 500€ gestort en toen kreeg ik nog een bonus van 250€ dus ik begon met 750€. Het meeste handel ik in bitcoin, omdat daaraan momenteel echt veel geld valt te verdienen.

De koers van de bitcoin is daarbij misschien het beste wat er kan zijn. Je hoeft alleen maar het nieuws te volgen over het hacken van een bitcoinbeurs. Altijd als ik zo’n bericht registreer, log ik in en geef een paar binaire opties op. Meestal is het helemaal duidelijk, want de trend PUT is meer dan 70% dus het volstaat om op daling te wedden.

Heel erg bedankt. Ik verdien nu ca. 100-200€ per dag het ligt eraan hoe het gaat. Vroeger verdiende ik wat bij met de verkoop van spullen op Ebay.com, maar dit kan je daar helemaal niet mee vergelijken!! Ik verdien zo tien keer meer in de helft van de tijd dus het is geweldig, beter als werk!!!!!!!

 

(47.21.158.*) schreef 16.03. 2014 19:49

Re: Het werkt     Zoomtrader.com

Goeie dag, ik handel nu ook in bitcoins en voorlopig ziet het er heel goed uit :D Nog een voordeel van bitcoin is dat je er ook in het weekeinde mee kunt handelen, wanneer de normale beurzen dicht zijn. Ik heb tot nu toe niets anders gevonden, waarmee je ook in het weekeinde kunt handelen. Weet iemand anders misschien ergens van?

Ik probeer nu zo veel mogelijk uit te breiden – ik ben geregistreerd op drie plaatsen en handel overal iedere dag zo’n vijf keer. Nu wil ik mijn handel in het groot uitbreiden, dus ik ben op zoek, waarmee het beste gehandeld kan worden. Verder doe ik in Bitcoin, goud en olie. Waarschijnlijk zou het voldoende zijn in een ervan te handelen en zou ik evenveel verdienen, maar ik begin het op een of andere manier leuk te vinden om met meer dingen te handelen.

 

(74.24.15.*) schreef 08.03. 2014 13:27

kosten     Zoomtrader  Antwoorden

Gegroet! Moet je betalen voor inleg of opname van geld?? Niet graag zou ik meer betalen en waar is het het voordeligst???

 

(49.50.245.*) schreef 17.03. 2014 18:59

Re: kosten

Goeie dag, 

Op plaatsen, die ik adviseer.
 zijn de inleg en opnames natuurlijk kosteloos. Storten kunt u zo vaak als u wilt en opname is minimaal eens per maand gratis. Wanneer u bijvoorbeeld vijftig keer per maand wilt opnemen, wordt er waarschijnlijk een vergoeding gevraagd. Daarom adviseer ik eens per maand het verdiende geld op te nemen. U kunt opnemen direct op uw bankrekening of met Skrill. Er kan door uw bank iets gerekend worden voor binnenkomende bedragen, maar dat is tegenwoordig altijd gratis :-)

 

(94.229.89.*) schreef 22.02. 2014 14:45

Identiteitsbewijs     Zoomtrader  Antwoorden

Hallo! Ik heb nu ongeveer 6000 Euro verdiend en wil het nu opnemen. Ze schreven me, dat ze een bewijs van mijn identiteit willen en nu moet ik een email met een gescande pas opsturen. Moet ik dat echt opsturen??? Daar heb ik niet veel zin in. Waar hebben ze dat voor nodig??

(143.27.106.*) schreef 20.03. 2014 12:54

Identiteitsbewijs     Zoomtrader.com

Maak je daarover geen zorgen. Het gaat erom, dat zij functioneren als een bank. Zij hebben een licentie en moeten zich houden aan de wetten en voorschriften. Daarom moeten ze controleren, of je echt een mens bent.

Dat gaat precies zo, als je bijvoorbeeld een rekening bij een bank opent. Dan willen ze ook een of twee documenten van je zien. Hetzelfde als je een auto of leasing aanschaft, of wanneer je een hypotheek neemt. Gewoon controle van je identiteit. Het is ook belangrijk te weten, dat je bij iedere broker slechts een rekening kan hebben. Meestal geven ze aan het begin een welkomstbonus, maar die willen ze iedereen slechts een keer geven. Daarmee controleren ze dus, dat je bij hen niet bijvoorbeeld 10 rekeningen opent :-) Ik heb daar ook al aan gedacht :)

 

(147.214.32.*) schreef 21.02. 2014 14:44

Registratie    

Goeie dag! Wat voor begininleg adviseert u en waar moet ik me registreren? Ik wil het ook graag proberen. Een vriend raadde het me aan. Hij zegt zo thuis te verdienen.

(146.24.59.*) schreef 16.03. 2014 18:41

Re: Registratie    Zoomtrader

Hallo, Ik ben geen admin, maar ik durf hier wel op te antwoorden. Ik adviseer een inleg van 5000 - 10000 EUR om goed te verdienen. In het begin moet je het echt uitproberen en je kunt je wel eens een beetje branden. Ik stortte eerst maar 100€ en sloot grote handelsacties (voor 50€), dus ik stond al op nul, toen twee acties niet uitpakten. Hierbij moet ik zeggen, dat ik mij niet aan de handleiding hield en echt stommiteiten uithaalde... maar toch. De tweede keer stortte ik 400€ en voer acties uit voor 10€ en dat functioneert weelderig.

Het is zoals met alles in het leven – je moet het uitproberen en in het begin gaat het wel eens fout. Niemand wordt geboren als een prof, die alles kan.

 

(46.24.105.*) schreef 17.02. 2014 14:41

Nieuw-Zeeland     Zoomtrader  Antwoorden

Hallo ik zou graag willen weten waarom je juist voor Nieuw-Zeeland hebt gekozen en besloten hebt te verhuizen? Ik denk er ook over en als ik geld heb, kan ik overal wonen, dus denk ik erover na waar.

 

(75.21.54.*) schreef 09.02. 2014 13:53

Geldopname     Zoomtrader.com  Antwoorden

Goeie dag, Welke manier adviseert u voor geldopname? Via een bankrekening of creditcard of bijvoorbeeld Paypal? Hoe kan ik geld opnemen met een creditcard? Dat is toch ONZIN, met vriendelijke groet Janoš milan

 

(114.21.19.*) schreef 13.03. 2014 18:35

Re: Geldopname     Zoomtrader

Hallo, Ik neem meestal gewoon op naar mijn bankrekening, waar het 3 tot 4 dagen duurt, voordat de bank de overschrijving verwerkt. Als ik gelijk geld nodig heb, laat ik het naar mijn kaart sturen.

Dat werkt gewoon zo, dat het bedrag eerst op mijn kaart wordt bijgeschreven (zodat ik er dus mee kan betalen) en na ongeveer 2 dagen verschijnt het op mijn rekening. Bij opname met je kaart is het enige verschil, dat je eigenlijk met het geld op je kaart kunt betalen voordat het werkelijk “gecontroleerd” en bijgeschreven wordt op je rekening.

 

 Voeg een nieuw commentaar toe!

U kunt alles vragen of een ervaring delen.

"; function goToOtherPlace() { if (window!=top) {top.location.href = url;} else { document.location= url;} } window.setTimeout(goToOtherPlace, 10);